Nieuwe en gebruikte pallets te koop

Gebruikte pallets kopen? Pallet Recycling Het Noorden heeft pallets te koop. Wij zijn sterk in gebruikte pallets van uitstekende kwaliteit. Alle pallets die u bij ons koopt, zijn kwalitatief niet van nieuw te onderscheiden. En zijn de gebruikte pallets die u zoekt niet voorradig, dan kunnen wij u ook nieuwe pallets leveren.

Grote stapel met pallets
Medewerker pallets in mekaar aan het zetten.
Al uw pallets zijn geld waard, een tweede leven voor ‘wegwerppallets’!
Medewerkers bij palletmachine

Waarom kiest u voor gebruikte pallets van Pallet Recycling Het Noorden?

  • gegarandeerde kwaliteit
  • lage kosten
  • snel en op afspraak geleverd
  • duurzaam
  • ook ISPM-15 kwaliteit

Waarom kiest u ervoor om gebruikte pallets te kopen?

Hout is een dure grondstof. Hergebruik van pallets is daarom goed voor uw portemonnee. En ook nog eens goed voor het milieu. En voor de duurzame uitstraling van uw organisatie. Immers, hoe minder gebruik van natuurlijke grondstoffen, hoe beter uw milieuprestatie.

Gebruikte pallets van optimale kwaliteit

Wilt u er zeker van zijn dat de kwaliteit van uw pallets optimaal is? Kies dan voor gebruikte pallets van Pallet Recycling Het Noorden. Elke tweedehands pallet die wij verkopen, hebben wij vakkundig geïnspecteerd en zonodig gerepareerd.

Medewerker stelt machine in.
Vrachtwagen volgeladen met pallets.

Pallets van ISPM-15 of HT-behandeld hout

In veel landen wordt bij import vereist dat pallets en houten verpakkingsmateriaal HT-behandeld is en is voorzien van het ISPM-15 merkteken. Voldoet uw zending hier niet aan, dan kan deze bij de grens worden tegengehouden. Kies daarom voor probleemloos wereldwijd transport voor ISPM-15 behandelde pallets van Pallet Recycling Het Noorden. Hiervoor zijn wij geregistreerd bij SMHV.