Onze werkwijze: inkoop, sortering, reparatie en verkoop van pallets

Voor hergebruik van pallets bieden wij het complete traject. Van ophalen van overtollige pallets tot afleveren van de gewenste pallets, wij verzorgen het geheel volgens afspraak voor u. Zo nemen wij u de zorg uit handen.

Inkoop van alle pallets

Wij kopen alle soorten en maten gebruikte pallets - grote en kleine partijen - bij bedrijven en organisaties door heel Nederland voor een eerlijke prijs.

Neem contact op voor een afspraak of offerte en lees meer over inkoop

Transport

Voor de inkoop en verkoop van pallets door heel Nederland beschikken wij over een complete logistieke organisatie met een eigen vrachtwagenpark. Daarmee halen wij de pallets bij u op of leveren ze af, uiteraard op de afgesproken tijd en plaats.

Lees meer over ons transport

Stapel pallets met persoon
Medewerker pallets in mekaar aan het zetten.
Al uw pallets zijn geld waard, een tweede leven voor ‘wegwerppallets’!
Medewerkers pallets aan het sorteren

Sortering

De pallets die bij ons binnenkomen, keuren wij op kwaliteit. De goedgekeurde pallets sorteren wij vervolgens op maatvoering, uitvoering en draagvermogen. Zo is ons voorraadbeheer altijd overzichtelijk en actueel. En de kapotte pallets gaan naar onze werkplaats voor reparatie of demontage.

Reparatie of demontage

Onze technische mensen beoordelen alle kapotte pallets. Is een pallet nog te herstellen tot de gewenste kwaliteit, dan repareren onze monteurs deze vakkundig. En valt een pallet niet meer te repareren, dan demonteren wij deze om de goede delen te gebruiken voor reparatie van andere pallets. Het onbruikbare afvalhout voeren wij af voor energieopwekking. Zo gaat er geen hout verloren.

Heftruck laden van vrachtwagen met pallets.
Medewerkers bedient machine voor het maken van pallets

Verkoop gebruikte pallets

Gebruikte pallets kopen? Pallet Recycling Het Noorden heeft pallets te koop. Wij zijn sterk in gebruikte pallets van uitstekende kwaliteit. Ook voor nieuwe pallets.

Neem contact op voor een afspraak en lees meer over onze verkoop